Monday, 10.14.2019, 4:04 AM
Main » 2011 » August » 22 » Simply the Best
2:09 AM
Simply the Best

Масару Емото - Тайните послания на водата

Д-р Емото провел експеримент залепвайки два надписа на бутилка с вода - на единия "благодаря", а на другия "ти си глупак". Водата образувала красиви кристали, което показва, че "благодаря" е по-силно от "ти си глупак". Така се доказва, че добрите думи са по-силни от лошите.

В природата има 10% болестотворни микроорганизми и 10% полезни, останалите 80% могат да променят своите свойства от полезни до вредни. Д-р Емото предполага, че такава пропорция съществува и в човешкото общество. Ако един човек се моли с дълбоко, ясно и чисто чувство, кристалната структура на водата ще бъде ясна и чиста. Под влияние на мислите водата се изменя мигновено.


Кристалната структура на водата се състои от кластери (голяма група молекули). Думите, подобни на думата "глупак" унищожава кластерите. Негативните фрази и думи формират или големи кластери или въобще не се създават такива, а положителните, красиви думи и фрази създават малки, свързани кластери. По-малките кластери вода по-дълго съхраняват информация. Ако има по-големи разстояния между кластерите, друга информация може лесно да проникне в тези участъци и да разруши тяхната цялост по такъв начин, че да унищожи информацията. По същия начин може да проникнат и микроорганизми. Свързана, плътна структура от кластери е оптимална за дълго съхранение на информация.


В лабораторията на д-р Емото са провели много експерименти с цел да се намери думата, която най-добре прочиства водата и са открили, че това не е една дума, а съчетание от две думи: "Любов" и "Благодарност" Д-р Емото казва, че всичко съществуващо има вибрация и написаните думи - също. Ако напишем думата "Любов", то надписа ще създава вибрация на любов. Водата може да поеме тези вибрации. Красивите думи имат красиви, ясни вибрации, а отрицателните думи създават уродливи, несвързани колебания, които не формират групи. Езикът на човешкото общуване не е изкуствено, а по-скоро естествено, природно образувание.

Това се потвърждава от изследванията на вълновата генетика. П.П Гаряев е открил, че наследствената информация в ДНК е записана на същия принцип, който лежи в основата на езика. Експериментално е доказано, че молекулата на ДНК притежава памет, която може да се предава даже там, където преди това се е намирал образеца на ДНК.

Д-р Емото вярва, че водата отразява съзнанието на човечеството. Той е инициатор на проекта "Любов и благодарност към водата". 70% от земната повърхност и съответно такава част от човешкия организъм е вода, затова на участниците в проекта се предлага ден, в който всички желаещи могат да изпращат пожелания на любов и благодарност към водата на земята.


За да се убедите в това, че водата възприема мисли, не е необходима специална апаратура. Във всеки един момент всеки може да експериментира с малко облаче. За да "изтриете" малко облаче в небето, е необходимо да направите следното:
1. Не правете това с напрежение. Ако сте много възбудени, вашата енергия няма да се излъчва леко от вас.
2. Визуализирайте, че лъч енергия от вашето съзнание влиза в набелязаното облаче и осветява всяка част от него.
3. Кажете в минало време "Облачето е изчезнало".
4. И едновременно проявете благодарност за това, също в минало време: "аз благодарих за това"

Въз основа на приведените по-горе данни може да се направят някои изводи:

1. Доброто влияе съзидателно на структурата на водата, а злото я разрушава.
2. Доброто е първично, а злото е вторично. Доброто е активно, то работи самŏ, ако се отстрани злата сила. Затова молитвените практики на световните религии включват прочистване на съзнанието от суетата, "шума" и егоизма.
3. Насилието е атрибут на злото.
4. Човешкото съзнание много по-силно влияе на битието, отколкото самите действия.

5. Думите могат да влияят непосредствено на биологическите структури.
6. Процесът на усъвършенстване е основан на любовта (милосърдие и състрадание) и благодарността.
7. Вижда се, че тежката музика и негативните думи имат сходно действие върху живите организми.
8. Основавайки се на това, че от недрата на земята извира идеално структурирана вода и кристалите на древния антарктически лед има също правилна форма, може да се констатира, че земята има стремеж към самоорганизиране. Това свойство притежават само живите биологически обекти. Следователно може да се предположи, че земята е жив организъм.


Нека не забравяме, че вода се съдържа в почти всичко около нас в храната (хляб, плодовете, готвени ястия и др.) в напитките (вино, безалкохолни и др.). Сега можем да погледнем в нова светлина някои древни свещени ритуали. Знае се, че християнската църква използва въздействието на светена вода и нафор. А съвременната наука ни показва, че освен чисто символичното им значение, те имат и благотворно енерго-информационно въздействие върху състоянието на човека.

Хомеопатията, например, използва свойството на водата да "попива" енергийно-информационни послания. Когато попаднат в досег с човека, те му предават информацията, с която са заредени.


Съвсем нов смисъл сега приема и благодарствената молитва изказана преди ядене пред храната на трапезата. Не е случайно, че в духовните школи още от древността, на приготовлението на храната се гледа като на свещенодействие и се съблюдава лъчезарно състояние на духа при приготвянето й. В случай, че хармонията се наруши (скарване, негодувание) всякаква работа в кухнята се прекратява и се извършва кратка молитва за уравновесяване на енергиите и изчистване на негативното поле. И обратно, продавач който недоволства, прекристализира храната, която продава, в болестотворни форми.


А какво да кажем за месото, което носи закодиран в себе си ужаса и страха на умиращото животното. Ами канализационните тръби, опасали като мрежа
многоетажните блокове... Замислял ли се е някой какви вибрации разнася водата в тях? Нима можем да наречем такава среда хармонична?

Всичко е съставено само от атоми, всеки атом е ядро с обикалящи около него електрони. Числото и видът на тези електрони и техните орбити дават на всяко вещество специфичен комплект на вибрационна честота. Каквато и да е материята, нищо не е твърдо. Вместо това има само ядро, заобиколено от безспирно редуващи се вълни.


Всичко е вечно движещо се и вибриращо - насам и натам с невероятна скорост.


Вибрацията на добрите думи оказва позитивно въздействие върху нашия свят, докато вибрацията на негативните думи притежава силата да руши.


Човек, преживяващ дълбока скръб, ще излъчва тъжна честота, а някой, който е винаги весел и радващ се на живота, ще ни облъчва с ведрост. Човек, който обича другите, ще изпраща честота на любов, но от друг, който върши зло, ще идва мрачина и злост.


Фактът, че всичко е в състояние на вибрация, означава също, че всичко произвежда звук

Хората са единствените същества, които притежават способността да резонират с всички други същества и обекти, намиращи се в природата. Можем да отдаваме и в замяна да получаваме енергия. Но тази способност е нож с две остриета. Когато хората действат, ръководени единствено от алчността си, те излъчват енергия, която руши хармонията в природата.


Замърсяването на земята е в резултат от неутолимия ни глад за удобство и задоволяване на алчността ни, процес започнал от индустриалната революция.

Прекрачихме в новия век, исторически момент, време е да осъществим сериозни промени в мисленето си, така че да сме в състояние да живеем в хармония с природата и да престанем да унищожаваме земята си.Каква вибрация даваме на земята и каква планета ще сътворим, зависи от всеки от нас.


Ако изпълните сърцето си с любов и благодарност, ще се радвате па здрав и щастлив живот. Но какво ще стане, ако изпращате сигнали на омраза, недоволство и мъка? Вероятно ще се озовете в ситуация, която ви прави ненавистни, недоволни и тъжни.


Животът, който живеете, и светът, в който живеете, зависят от вас.


Love for everyone , peace for everyone

 "Нека направим всеки 11-ти ден от месеца "Ден за молитва за мир на Земята" и нека да се помолим хванати за ръце за мир на Земята.

 
 По обяд , в 12h часа, местно време всеки 11-ти ден от месеца, моля ви кажете думите, на Великият Призив. Те са както следва.

"Uchu no Mugen no Chikara ga Korikotte Makoto no Daiwa no Miyo ga Naninatta"

Което значи : "Вечната Сила на Вселената се е събрала за да създаде свят пълен с

истинска и велика хармония."
Нека не забравяме да се помолим, да помълчим и се обединим в обща молитва - медитация - визуализация в 12 часа на обяд. Колкото и да е шумно около вас, потърсете тишината в своите сърца за минута -  две, а който може и повече , така макар и да се случат не особено добри неща , те ще минат по възможно най-лек и безобиден начин , ще пострадат по-малко хора и ако сме силни в молитвите си , даже никой няма да пострада .
 И така ако можете настройте си алармите на телефоните в 12 ч. и си спомнете за думите на .д - р Масару Емото, посланика на водата !

Това е Котодама- духовната сила на думите, думи които Д -р Нобуо Шиоя създаде за мир по земята. Казано е, че Д - р Шиоя е прероденият Лао Дзъ, философ на древен Китай, който аз дълбоко уважавам. Той беше главен лекар на императрица Шова
http://www.facts-are-facts.com/magazin/2-rejuvenation.ihtml

Когато Д- р Шиоя почина преди около 5 години, беше на 106 години. Приживе той ми каза, че си мечтае поне 10 % от всички хора да повтарят Великият Призив. Той беше последният японски хсиен/ просветен човек, планински отшелник/ и създаде тези думи, защото беше загрижен за възможни предстоящи катастрофи.
Така че съберете хора около вас и повтаряйте думите на Великият призив всеки 11-ти по обяд за да сме подготвени.
С любов и благодарност
Масару Емото


The Hidden Messages in Water ( Masaru Emoto)

Масару Емото отправи световната молитва за мир и благоденствие от Седемте Рилски езера
http://www.vbox7.com/play:dd5843b4

Седемте рилски езера - Молитва към Бога
http://www.vbox7.com/play:28375e5d?r=googleЕкип от руски физици смая света със сензационни открития


ПРЕКРЪСТВАНЕТО И МОЛИТВАТА "ОТЧЕ НАШ” УБИВАТ МИКРОБИ

Божият знак успява да промени дори и оптичните свойства на водатаУчените доказаха опитно, че кръстният знак убива микроби и променя оптичните свойства на водата. За сензационното откритие съобщава руският вестник "Живот”. Изследванията са направени в лаборатория за медико-биологични технологии в промишлената и морската медицина в Петербург."Потвърдихме, че древният обичай да се прекръства храната и питието на трапезата има дълбок мистичен смисъл с практическа полза – храната се очиства буквално за миг и това чудо се случва всеки ден”, разказва физикът Ангелина Малаховская. Изследванията на силата на кръстния знак Малаховская и нейният екип провеждат почти 10 години. Сериите експерименти потвърждават едно и също – налице е научен феномен. При опитите са открити уникални бактерицидни свойства, които се проявяват във водата при нейното освещаване с молитва и кръстен знак. При изследванията е намерено и ново, досега неизвестно свойство на Божието Слово да преобразява структурата на водата – нейната оптична плътност се повишава в късата ултравиолетова област на спектъра. Самата възможност за провеждането на тези изследвания е цяло чудо за Ангелина Малаховская и нейните колеги от Петербург – проектът нито е финансиран, нито влиза в програмата за научни изследвания. Учените обаче се справят с огромния обем работа безвъзмездно – само за дадат възможност на хората да усетят целителната сила на Бога.

Физиците проверяват действието на молитвата "Отче наш” и кръстния знак върху патогенните бактерии. За изследване са взети проби на води от различни кладенци, реки и езера. Всички проби съдържат златист стафилокок. След прочитането на молитвата "Отче наш” и прекръстването на пробата, се оказва, че количеството вредни бактерии намалява 7, 10, 100 и даже над 1000 пъти!

Благотворното влияние на молитвата и кръстния знак се отразяват върху всички участници в експеримента – при тях се стабилизира кръвното налягане, подобряват се и кръвните показатели. Интересното е, че при хипотониците кръвното се повишава, а при хипертониците се понижава. Експериментът показва и още една особеност – когато участникът не е толкова съсредоточен или дори е небрежен при осеняването с кръстен знак (средата на челото, центърът на слънчевия сплит, ямките на дясното и лявото рамо), положителният резултат от въздействието намалява или дори съвсем отсъства.

Според Ангелина Малаховская, при промяната в оптичната плътност на водата тя се насища със светлина. Човешкото око, естествено, не може да долови тези изменения в структурата на водата, но спектрографът дава обективна оценка на явлението. Интересен е резултатът при осеняване на водата с кръстен знак от човек приел свето Кръщение, но невярващ и не носещ кръстче. Оказва се, че водата "различава” даже степени на вярата – оптическата й плътност се променя едва с 10 на сто! При никакви други позиции на пръстите на ръцете няма изменения в оптическата плътност на водата, твърдят участниците в експеримента.


Източникhttp://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=520Views: 2985 | Added by: simplythebest | Rating: 5.0/2
Total comments: 5
0 Spam
5 escorts UAE  
Огромното акции , аз току-що е това на един колега, който е правил леко оценка на това . А той в действителност ми купи закуска, в резултат на открих за него .. усмихне. Така че нека да преформулира , че: Thnx за сделката с Но да Thnkx за изразходване на време , за да обсъдите това , аз наистина се чувствам силно за него и обичат да четат повече по тази тема . Ако изпълним, тъй като се развиват в опит , ще имате ли нещо против актуализиране на вашия блог с допълнителни подробности ? Това е много полезно за мен . Big палеца нагоре за този блог публикува ! Поздрави!

0 Spam
4 escort UAE  
Здравейте, намерих блога си чрез Google при търсене на първа помощ на сърдечен удар и си пост изглежда много интересно за мен.

0 Spam
3 France escorts  
Вие със сигурност може да видите вашия ентусиазъм в работата , пишете на simplythebest.ucoz.com . Светът се надява на още по- страстни писатели като вас , които не се страхуват да се каже как те вярват . Винаги следвайте сърцето си. най-добри пожелания

0 Spam
2 viking stove oven repair  
Това беше някои интересни неща тук на simplythebest.ucoz.com Благодаря за публикуване . на добър час!

0 Spam
1 mwobbly  
Новинка сезона - мазь для оргазма. Из инструкции: "...1 сантиметр пасты выдавить на ладонь и втирать в член до наступления оргазма...

Устали сидеть и флудить на форуме? Предлагаю сделать перерыв и подрочить!
Эротическая фотогалерея от Mr.Wobbly
http://www.mrwobbly.net
Более 30 тысяч фотографий на любой вкус и фантазию. Предпочитаете дрочить на ролики с порнотубов? На вкус и цвет пенисы разные. Но замечу! В видео сложно заметить те небольшие детали и тонкости, так стимулирующие эротические фантазии. Цените женское тело! Ведь тело - это отражение души. Или вам достаточно лишь тела? Слабаки!

Минимум рекламы, никаких назойливых всплывающих окон и десятка предложений об увеличении члена до 30 см. Всё для приятного перерыва! Мы работаем для людей!

Дорогие девушки и женщины форума, а вас с Праздником! Что пожелать... хоть это и скажется на посещаемости моего сайта, но желаю вам, чтобы ваши мужчины все-таки меньше дрочили на мониторы. ;)

p.s. Сникерсы, твиксы и кит-каты вредят здоровью. Там одна химия.

Name *:
Email *:
Code *: